Belgae : Dark Age of Camelot Screenshots

 

Ontluikende liefde

Na een angstige tocht door het portal tussen Caer Gothwaite Harbour en Avalon March, knuffelen Partytrix en Missnix elkaar. Vitabix kijkt wat jaloers toe. Op dit moment weten we nog niet of hij jaloers is op Missnix of op Partytrix.
(lvl 1-5)

 

De tombe van Mithra

De gevreesde tombe van Mithra! De legende vertelt over duistere spelonken en uitgebreide gangen in de heuvels rond Camelot. Inderdaad, de dungeon van Darkness Falls heeft een serieus bloedige reputatie. Maar iedereen vergeet dat er nog een tombe is waar een minstens even groot kwaad heerst! Gelukkig waren de Belgae in de buurt om de tombe van Mithra te zuiveren van alle ongedierte. Genezirix had zijn handen vol om het licht te laten schijnen in deze verdoemde plaats.
(lvl 7-8)

 

Slaven bevrijden

Al van in het opstarten van de guild was er discussie wat het doel van de Belgae zou zijn. Wat er in de statuten zou staan. Er was echter geen discussie over het bevrijden van de onfortuinlijke slaven in de Salisbury plains.
(lvl 7-8)

 

Rustig moment

De Belgae in een rustig moment op zoek naar Giants.
(lvl 9-10)

 

Tijdelijk verblijf

Een goede vriend van de gilde, Gazon, is heel genereus geweest en liet ons verblijven in zijn cottage. 1 probleem echter, Gazon heeft maar 1 dubbelbed ter beschikking. Hijzelf slaapt wel op de vloer, maar dan zijn we nog met 8 voor 2plaatsen. Krieknix zag zijn kans schoon ...
(lvl 11-12)

 

..Krieknix druipt af

..maar een boze blik en een knal van de zweep, stelde direct orde op zaken.
(lvl 11-12)

 

Tegen de Romeinen!

Och, die tijd! Een zeer definierende tijd voor de Belgae gilde. Vitabix ontpopte zich tot een ongelofelijke Romeinenhater. Was hij vroeger gereserveerd en stil, in het zicht van een Romein, verloor hij zichzelve! Zijn collectie Romeinse Zegelringen is de grootste van gans Albion. Wat voor een jeugdtrauma hier achter zit, kunnen we maar naar gissen. Feit is dat als je Vitabix kwaad wil krijgen, je maar iets over Romeinen moet vertellen.
(lvl 14-15)

 

Ariscus Princeps

Na ettelijke uren vechten tegen de Romeinen, was het dan zover. We geraakten de sterk bewaakte villa van Ariscus Princeps, de leider van deze bende walgelijk tot levende gewekte Romeinen, binnen en versloegen hem in een kort gevecht. Een emotionele bevrijding voor Vitabix waar een diarree aanval aan voorafging, dus die gelukzalig uitdrukking op zijn gezicht kon ook iets anders betekenen.
(lvl 14-15)

 

Gezellig

Partytrix en Missnix poseren in hun nieuwe woonst voor de portrettist. Het Belgae gildehuis is in gebruik en delen ze natuurlijk nog met hun beste vriendjes Vitabix, Discoremix, Allesofnix, Dirtytrix, Krieknix en Genezirix!
(lvl 20)

De mijn van Tepok

Ooit was dit een plaats waar eerlijke Albion arbeiders ijzererts bovenhaalden. Nu krioelt het van de Goblins. Geen arbeider komt er nog in de buurt en de goblins maken de ganse omgeving onveilig.
Een kolfje naar de hand van de Belgae, die na enige haperingen in het begin, het tot bij afgrijselijke beesten schopten die door de goblins als huisdieren gehouden werden.
(lvl 20 - 21)

 

Bossen rond Fort Gwyntell

De Belgae maakten een lange tocht van Caer Gothwait Harbour naar het bosje waar getormenteerde geesten uit hun lijden werden verlost. Nadat dit klusje geklaard was, overvielen we het kamp van Barak ..maar daar moesten we jammerlijk van terugtrekken. De boomgaarden in de buurt van Avalon City, die vol met rijpe vruchten hingen, zuiverden we van de ondoden... en van Wearyall dorp, gingen we op pad naar Fort Gwyntell. In betere tijden een idyllische plaats in een geweldig woud. Nu een eenzaam baken van weerbaarheid temidden een vijandige omgeving.
(lvl 21 - 23)

 

Thidranki

Het moment van de waarheid! De eeuwige glorie en roem! Allesofnix, Discoremix, Vitabix en nog vele anderen, droomden er al lang van. Alle Hibernians en Midgardians in Thidranki eens een lesje leren. En jawel hoor.. de Belgae waren die avond de schrik van Thidranki!
(lvl 23)

 

Catacombs of Carvoda

De Catacombs of Carvoda, dé plaats waar alle Romeinen zich sterk achten! Ze gebruiken dat grottencomplex al jaren als uitvalsbasis voor hun raids op de onschuldige boerderijen in de buurt.
Zoiets moet je Vitabix geen twee keer vertellen, het schuim stond al op zijn lippen toen hij binnenkwam en geen romein was veilig!
(lvl 23 - 26)

 

Obsceen!

Missnix kreeg een serieus rake klap en ging buiten westen. Vitabix zag zijn kans schoon en veinsde ook sterrekes te zien. Maar hij wou uiteraard enkel indruk maken met zijn 'spel'. Ronduit beschamend! Missnix stikte bijna!
Gelukkig was Partytrix in de buurt om de kromme situatie recht te trekken.
(lvl 23 - 26)

 

Aarrgghh...rondhossen!

De Belgae waren een beetje stuurloos ... enkele gildeleden waren al op artefact jacht geweest en streefden blind naar de voldoening van die hongerige riemen. We liepen in Adland rond aan de kust, werden weggejaagd door de Ogres in Krondon en hier zie je ons later op de brug over de Gwyddneau. Een brug te ver bleek achteraf ..
(lvl 27 - 29)

 

Actie in Carvoda

Hier zie je duidelijk hoe die vrouwen op de meest onmogelijke momenten naar het toilet moeten. Dat heet dan downtime.
(lvl 29 - 32)

 

Barrows

Hier zie je de Belgae bezig in de Barrows! Diep beneden dan nog in bij de vreselijke Wights! De reputatie van de sinistere Barrows is velen ter ore gekomen. Vitabix deed het van schrik in zijn broek!
(lvl 32 - 34)

 

Battlegrounds

De Belgae hebben ook direct hun stempel gedrukt op de Battlegrounds. Jaja, de vijand heeft waarschijnlijk spionnen want toen we er aan kwam was iedereen al gevlucht. Hier zie je ons bij Lady Wilson, de verdedigster van het kasteel. Tijdelijk in loondienst van de Belgae. Discoremix voelde zich hier heel duidelijk in zijn sas!
(lvl 34 - 34)

 

Vissen in Lyonesse ...

is gevaarlijk als de Belgae langskomen. De bogmen die aan het vissen waren wisten niet wat hen overkwam. Alle protesten van Genezirix om die mensen toch gerust te laten mochten niet baten. Ok, zij vielen ons aan, maar wat kwamen wij daar eigenlijk in godsnaam zoeken. Ik geloof dat Allesofnix uiteindelijk wel een vislijn bij elkaar gevonden heeft.
(lvl 34 - 36)

 

Fair Atlantis!

Ah! Schattenjacht in de diepe oceanen van Atlantis! Maar de Skyros en Melos waren helemaal niet happig op het feit dat wij daar hun scrolls wouden komen afpakken. Die mislukte vissen maakten het ons knap lastig! Gelukkig schrokken zij van onze roze boot en waren we er altijd veilig in.
(lvl 36 - 37)

 

Fall of the Emperor

De Belgae informanten bevinden zich overal en toen enkelen onder ons ter ore kwam dat de Emperor in Carvoda zich roerde, besloten we op onderzoek uit te gaan. Vitabix hadden we thuisgelaten want we weten allemaal dat onderzoeken van een Romeinse aangelegenheid bij hem gelijk is aan de boel kort en klein slaan en de stukjes achteraf bij elkaar puzzelen.
Blijkt dat de voormalige Emperor tegen zijn wil tot leven werd gewekt en tegen zijn wil de omgeving terroriseerde. De Emperor rust nu in vrede ... maar de kwade kracht achter dit alles, is nog springlevend. Wordt ongetwijfeld vervolgd!
(lvl 37 - 38)

 

Foto's die de voorpagina niet gehaald hebben.

klik
foto's door Discoremix getrokken